Stänga
EnglishSvenska

NSFB som företag

NSFB som företag

Naulankanta/Stockholmsformbyggare AB (NSFB) är ett renodlat specialistföretag inom betong, armering och formsättningsarbeten. Genom att använda innovativa produktionsmetoder bygger vi framtidens hållbara samhälle. Vår historia började för 10 år sedan när entreprenörerna tillika bröderna Mats och Mikael Rågmo beslöt sig för att göra gemensam sak och grunda Stockholms Formbyggare AB. Företaget har utvecklats kontinuerligt under dessa år och har alltid varit en naturlig partner för den professionelle byggentreprenören. Vi har varit del av byggnationen av flertalet av regionens landmärken och känner en stolthet över att det vi bygger står kvar i generationer.

Det Finska Moderbolaget Naulankanta Geo & building Oy inledde sin verksamhet i Helsingfors 2010 och har under en kort tid utvecklat verksamheten till att omsätta ca 15 miljoner Euro (2018). För att expandera verksamheten, förvärvades en majoritetsandel i Stockholms Formbyggare AB under 2019. Numera samlas koncernens svenska verksamhet under NSFB, och vi har över 25 anställda i Stockholm.

Den svenska verksamheten har utvecklats framgångsrikt genom sammanslagningen med Naulankanta, vi erbjuder idag ett större tjänsteutbud och med en stabil ägare i ryggen kan vi utföra större projekt.  Ambitionen framåt är att tillämpa den framgångsrika affärsmodellen från Finland och vara pionjärer med att föra in spännarmeringstekniken i Sverige.